Clients & Partners

   Bouwshoponline gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Quickparking gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Tegeltotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van tegels, natuursteen en toebehoren.

   Jacobs en Jacobs gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   VerlichtingTotaalmarkt.nl biedt topmerken verlichting tegen zeer voordelige prijzen. Profiteer van een enorm assortiment verlichtingsarmaturen zoals o.a. Flos, Prandina, Modular, Quasar en Artemide tegen aantrekkelijke kortingen.
emma-nl keurmerk voor professionele e-mailmarketing

   Bouwtotaalmarkt.nl is het idee van een groep gedreven liefhebbers van de bouwbranche die na jarenlange praktijkervaring vonden dat het anders moest en kon.

   Hardhouttotaalmarkt.nl is een webwinkel waarop u kwalitatief hoogwaardige hardhouten producten kunt bestellen.
Barbecuetotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van barbecues, buitenkeukens en de daarbij behorende accessoires.

   My Way Fashion gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   MatraBike gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   ShirtByHand gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   VC Someren gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Deurtotaalmarkt.nl is de meest uitgebreide webwinkel op het gebied van deuren.

   Service partner Juice gebruikt Follow Up Manager om de gewenste campagnes uit te voeren.

   Badkamerconcurrent gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Voordeelmobiel gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.
Badkamermarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van badkamers en sanitair.

   Raamdecoratietotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van raamdecoratie op maat gemaakt en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met productie, verkoop en montage van raamdecoratieproducten.

   E-bad gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Het grootste online-winkelcentrum van Nederland!
Cases > Klant > Klant > Travelworld
Travelworld

Travelworld is de overkoepelende organisatie van verschillende online reislabels. Met een jaarlijkse miljoenenomzet is het een grote speler op gebied van online reizen. 
    
         

Travelworld, onderdeel van één van de grootste online-reisbureaus van ons land, biedt een zeer uiteenlopend pakket van georganiseerde reizen aan via diverse webpagina’s. Enkele voorbeelden zijn Traveldeals.nl, Travelusa.nl, Travelaustralië.nl en Travelafrika.nl.

Het bedrijf heeft te maken met een zeer divers klantenbestand met vaak uiteenlopende interesses. Een klant die geïnteresseerd is in reizen naar Australië, is niet per definitie geïnteresseerd in het bezoeken van de USA. En avontuurlijke reizigers willen niets weten over aanbiedingen van strandvakanties. Op marketinggebied is dit wel een uitdaging: iedere individuele klant precies die informatie verstrekken die binnen zijn of haar interessegebied valt. 

Travelworld heeft drie verschillende backoffice systemen, waardoor gegevens uit verschillende bronnen geïmporteerd moeten worden in één marketingsoftware applicatie.
Door het diverse klantenbestand met uiteenlopende wensen per klant, is profielenbeheer enorm belangrijk voor het bedrijf.

Follow Up Manager biedt Travelworld uitkomst. Het bedrijf heeft namelijk de mogelijkheid om alle bestaande databases en de drie backoffice systemen rechtstreeks te koppelen aan Follow Up Manager, zodat alle gegevens één op één in Follow Up Manager geïmporteerd zijn.
De zeer uitgebreide functionaliteit profielenbeheer met automatische verrijking geeft Travelworld een krachtige tool in handen om de geïmporteerde klantgegevens te verrijken en op te schonen. De automatische ontdubbel-functie komt hierbij goed van pas.