Clients & Partners

   Bouwtotaalmarkt.nl is het idee van een groep gedreven liefhebbers van de bouwbranche die na jarenlange praktijkervaring vonden dat het anders moest en kon.
emma-nl keurmerk voor professionele e-mailmarketing

   Hardhouttotaalmarkt.nl is een webwinkel waarop u kwalitatief hoogwaardige hardhouten producten kunt bestellen.
Barbecuetotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van barbecues, buitenkeukens en de daarbij behorende accessoires.

   VerlichtingTotaalmarkt.nl biedt topmerken verlichting tegen zeer voordelige prijzen. Profiteer van een enorm assortiment verlichtingsarmaturen zoals o.a. Flos, Prandina, Modular, Quasar en Artemide tegen aantrekkelijke kortingen.

   My Way Fashion gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Tegeltotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van tegels, natuursteen en toebehoren.

   Bouwshoponline gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.
Badkamermarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van badkamers en sanitair.

   Jacobs en Jacobs gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Badkamerconcurrent gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Quickparking gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Raamdecoratietotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van raamdecoratie op maat gemaakt en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met productie, verkoop en montage van raamdecoratieproducten.

   VC Someren gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Deurtotaalmarkt.nl is de meest uitgebreide webwinkel op het gebied van deuren.

   MatraBike gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   ShirtByHand gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Service partner Juice gebruikt Follow Up Manager om de gewenste campagnes uit te voeren.

   E-bad gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Het grootste online-winkelcentrum van Nederland!

   Voordeelmobiel gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.
Functionaliteiten > Overzicht functionaliteiten > Overzicht functionaliteiten > E-mail
E-mail


E-mail is één van de meest populaire marketingkanalen. Steeds meer bedrijven zetten het in om met hun relaties te communiceren. De relatief lage kosten, de mogelijkheid om klanten persoonlijk aan te spreken, de zeer snelle responstijd en de uitstekende meetbaarheid maken e-mail een zeer aantrekkelijk marketingmiddel voor bedrijven.

Met Follow Up Manager beheert u de uitgaande e-mails van uw organisatie op een overzichtelijke manier. U kunt de instellingen geheel naar uw wensen aanpassen: afzender, afzendadres, onderwerp van de e-mail, afbeeldingen, bijlagen, afmeldlink, meetbaarheid van de e-mail zijn vrij in te vullen.

De layout van uw e-mails kunt u eveneens zelf bepalen. Ontwerp uw custom made ontwerpen (contents) naar eigen wensen en bewaar deze in Templatebeheer. Indien u reeds ontwerpen of templates hebt, kunt u deze eenvoudig importeren in Follow Up Manager en deze desgewenst verder opmaken. Bewerking en opmaak van uw e-mails is mogelijk met zowel HTML-editor als met de bekende Microsoft Office functionaliteiten.

Bijlagen van uw e-mails zijn eenvoudig één-op-één toe te voegen. Ook kunt u bijlagen in Follow Up Manager bewerken en creëren. Zo is het mogelijk een dynamische PDF bijlage aan te maken, waarbij de gegevens van de ontvanger automatisch in de PDF bijlage worden verwerkt. Op deze manier zijn ook de bijlagen van uw e-mail gepersonaliseerd, waardoor de ontvanger eerder geneigd is deze te openen.

E-mailverzending van commerciële e-mails is alleen toegestaan als uw relatie zich vooraf heeft aangemeld als ontvanger. Follow Up Manager biedt u handige tools om relaties zich te laten aanmelden.