Clients & Partners

   My Way Fashion gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   MatraBike gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Badkamerconcurrent gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Raamdecoratietotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van raamdecoratie op maat gemaakt en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met productie, verkoop en montage van raamdecoratieproducten.

   VerlichtingTotaalmarkt.nl biedt topmerken verlichting tegen zeer voordelige prijzen. Profiteer van een enorm assortiment verlichtingsarmaturen zoals o.a. Flos, Prandina, Modular, Quasar en Artemide tegen aantrekkelijke kortingen.

   Quickparking gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   E-bad gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Hardhouttotaalmarkt.nl is een webwinkel waarop u kwalitatief hoogwaardige hardhouten producten kunt bestellen.

   Deurtotaalmarkt.nl is de meest uitgebreide webwinkel op het gebied van deuren.

   ShirtByHand gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   VC Someren gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Jacobs en Jacobs gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Bouwtotaalmarkt.nl is het idee van een groep gedreven liefhebbers van de bouwbranche die na jarenlange praktijkervaring vonden dat het anders moest en kon.
Badkamermarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van badkamers en sanitair.

   Voordeelmobiel gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Service partner Juice gebruikt Follow Up Manager om de gewenste campagnes uit te voeren.

   Het grootste online-winkelcentrum van Nederland!

   Bouwshoponline gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Tegeltotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van tegels, natuursteen en toebehoren.
Barbecuetotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van barbecues, buitenkeukens en de daarbij behorende accessoires.
emma-nl keurmerk voor professionele e-mailmarketing
Functionaliteiten > Overzicht functionaliteiten > Overzicht functionaliteiten > Deliverability
Deliverability

Er was eens een tijd dat het vanzelfsprekend was dat een verstuurde e-mail altijd aankwam in de inbox van de beoogde ontvanger. Helaas is het tegenwoordig ondenkbaar dat dit altijd het geval is, maar je kunt er wel zo goed mogelijk mee omgaan.

Voordat een verzonden e-mail in de inbox van de ontvanger belandt, wordt een groot aantal lijsten, kanalen en filters doorlopen. Als alle lijsten, kanalen en filters hun fiat geven, belandt de mail in de inbox. Echter, er hoeft slechts één 'dwarsligger' te zijn en de mail komt niet, niet geheel, te laat op de verkeerde plaats, of in de onjuiste weergave aan. 

Zelfs áls de e-mail goed aankomt in de inbox, dreigen er nog gevaren, bijvoorbeeld als de ontvanger zich wil afmelden en klikt op de SPAM-knop in plaats van op de afmeldlink. Het IP-adres waarmee de e-mail is verzonden belandt mogelijk op een IP-blacklist, waardoor dat specifieke e-mailadres NOOIT meer te bereiken is via het IP-adres.

Follow Up Manager werkt continu aan de afleveroptimalisatie van uw e-mails. Zo wordt gezorgd voor alle technische vereisten van de servers, zodat de verzendingen betrouwbaar overkomen bij ESP's (E-mail Service Providers, zoals Hotmail) en ISP's (Internet Service Providers, zoals Yahoo). Ook wordt gewerkt aan de reputatie van de IP-adressen en worden blacklists gecontroleerd en wordt white listing gestimuleerd. 

Deliverability, oftewel afleveroptimalisatie, is een continu proces, waarbij er ook een belangrijke rol is weggelegd voor de afzender (gebruiker Follow Up Manager). Zo zijn de opmaak en inhoud (content) van de mail erg belangrijk voor de afleveroptimalisatie, evenals het vertrouwen dat de ontvanger heeft in de afzender. 
Follow Up Manager adviseert iedere gebruiker bij het opstellen en verzenden van e-mails, zodat we samenwerken aan de optimale aflevering van e-mails.  

Wilt u meer informatie over aflevering van e-mails? Klik hier