Clients & Partners

   Tegeltotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van tegels, natuursteen en toebehoren.

   Jacobs en Jacobs gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.
Badkamermarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van badkamers en sanitair.

   E-bad gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.
emma-nl keurmerk voor professionele e-mailmarketing

   Badkamerconcurrent gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Deurtotaalmarkt.nl is de meest uitgebreide webwinkel op het gebied van deuren.

   Voordeelmobiel gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   ShirtByHand gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Hardhouttotaalmarkt.nl is een webwinkel waarop u kwalitatief hoogwaardige hardhouten producten kunt bestellen.

   Bouwshoponline gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Raamdecoratietotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van raamdecoratie op maat gemaakt en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met productie, verkoop en montage van raamdecoratieproducten.

   VerlichtingTotaalmarkt.nl biedt topmerken verlichting tegen zeer voordelige prijzen. Profiteer van een enorm assortiment verlichtingsarmaturen zoals o.a. Flos, Prandina, Modular, Quasar en Artemide tegen aantrekkelijke kortingen.

   MatraBike gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   VC Someren gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.
Barbecuetotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van barbecues, buitenkeukens en de daarbij behorende accessoires.

   Quickparking gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Het grootste online-winkelcentrum van Nederland!

   My Way Fashion gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Bouwtotaalmarkt.nl is het idee van een groep gedreven liefhebbers van de bouwbranche die na jarenlange praktijkervaring vonden dat het anders moest en kon.

   Service partner Juice gebruikt Follow Up Manager om de gewenste campagnes uit te voeren.
Home > Hoofdmenu > Functionaliteiten > Profielenbeheer
Profielenbeheer 


Uw (potentiële) relatiebestand is voor uw bedrijf misschien wel het waardevolste bezit. Met Follow Up Manager beheert u dit bestand op de manier zoals het moet: snel, overzichtelijk en zeer gedetailleerd tot op individueel niveau.

Verrijking

Met profielenbeheer in Follow Up Manager beschikt u over een uitgebreid menu, waarmee u uw relatieprofielen kunt analyseren en segmenteren. De relatieprofielen worden aan de hand van de respons automatisch bijgewerkt gedurende een campagne, waadoor targeting eenvoudig en snel mogelijk is. Aan de hand van campagnes en de respons hierop, krijgt de relatie tags toebedeeld, waardoor het profiel per relatie over interesses, behoeften en feitelijke gegevens steeds duidelijker wordt en gerichte één-op-één marketing mogelijk is.
Verder bestaat de mogelijkheid om klantgegevens te importeren in Follow Up Manager én uw database of CRM-systeem rechtstreeks te koppelen, zodat uw bestaande klantgegevens verrijkt kunnen worden in Follow Up Manager.

Voorbeeld
Een reisorganisatie verstuurt een nieuwsbrief met daarin een link naar een enquête op een webpagina. In die enquête staan onder andere de multiple choice vragen: “Wat is uw favoriete land als vakantiebestemming?” en “Welk vervoersmiddel geniet uw voorkeur bij vakantiereizen?” Een relatie die respectievelijk “Frankrijk” en “Auto” als antwoorden geeft, krijgt automatisch deze woorden (tags) in het profiel bijgeschreven. Wanneer de reisorganisatie haar nieuwe brochure “Autovakanties Europa” wil promoten, selecteert het op onder andere deze tags en de relaties met deze tags ontvangen deze nieuwsbrief.

Opschoning

Een verzending naar uw relatie kan mislukken. Hier zijn vaak duidelijke redenen voor, zoals foutieve gegevens, spelfouten of niet bestaande adressen. Met Follow Up Manager managet u ook deze gegevens: de afleverinformatie van elke campagne wordt beschikbaar gesteld en u kiest wat u daarmee wilt doen. Zo kunt u instellen dat na bijvoorbeeld drie foutieve leveringen het adres automatisch verwijderd wordt, of kunt u aangeven dat alle dubbele adressen ´ontdubbeld´ worden. Maar ook worden eventuele uitschrijvingen (opt-outs) automatisch verwerkt, zodat deze adressen niet meer beschikbaar zijn voor verzending. Kortom, Follow Up Manager is continu bezig met opschoning van uw profielen, zodat uw campagnes steeds effectiever en gerichter worden.