Clients & Partners
Barbecuetotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van barbecues, buitenkeukens en de daarbij behorende accessoires.

   ShirtByHand gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Deurtotaalmarkt.nl is de meest uitgebreide webwinkel op het gebied van deuren.

   Bouwtotaalmarkt.nl is het idee van een groep gedreven liefhebbers van de bouwbranche die na jarenlange praktijkervaring vonden dat het anders moest en kon.

   Raamdecoratietotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van raamdecoratie op maat gemaakt en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met productie, verkoop en montage van raamdecoratieproducten.
Badkamermarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van badkamers en sanitair.

   Bouwshoponline gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Service partner Juice gebruikt Follow Up Manager om de gewenste campagnes uit te voeren.

   Hardhouttotaalmarkt.nl is een webwinkel waarop u kwalitatief hoogwaardige hardhouten producten kunt bestellen.

   Badkamerconcurrent gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   VC Someren gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Jacobs en Jacobs gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   My Way Fashion gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   MatraBike gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Het grootste online-winkelcentrum van Nederland!

   Tegeltotaalmarkt.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van tegels, natuursteen en toebehoren.

   Voordeelmobiel gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   VerlichtingTotaalmarkt.nl biedt topmerken verlichting tegen zeer voordelige prijzen. Profiteer van een enorm assortiment verlichtingsarmaturen zoals o.a. Flos, Prandina, Modular, Quasar en Artemide tegen aantrekkelijke kortingen.

   E-bad gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.

   Quickparking gebruikt Follow Up Manager voor haar emailcampagnes.
emma-nl keurmerk voor professionele e-mailmarketing
Kenniscentrum > Privacy policy
Privacy policy

Follow Up Manager respecteert de privacy van alle gebruikers en abonnees op de nieuwsbrief en behandelt de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend met uw toestemming. Follow Up Manager zal uw gegevens in geen geval aan derden verstrekken of verkopen.

Follow Up Manager gebruikt verzamelde gegevens uitsluitend voor commerciële uitingen, transactionele communicatie en / of partnercontact (bij gebruikers), allen met uw uitdrukkelijke toestemming.

U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens.

Afmelden

Indien u geen berichten of commerciële uitingen van Follow Up Manager wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde afmelden. Dit is mogelijk door op de afmeldlink in de door u ontvangen e-mail(s) te klikken of door contact op te nemen met Follow Up Manager. Uw gegevens worden vanaf het moment van afmelding niet meer gebruikt.

Gebruikers / klanten

Gebruikers / klanten van Follow Up Manager (uitsluitend bedrijven), gebruiken ons platform voor het correct verzenden van e-mails en SMS berichten naar hun adressenbestanden. Hiervoor maken zij gebruik van faciliteiten van Follow Up Manager, waaronder onze servers. Onze gebruikers / klanten hebben zelf de adressenbestanden opgebouwd en zijn volledig eigenaar van deze adressenbestanden. Zij dragen dus alle verantwoordelijkheid voor het beheer en het gebruik van deze bestanden.

Indien u geen berichten of commerciële uitingen van gebruikers / klanten van Follow Up Manager wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde afmelden. Dit is mogelijk door op de afmeldlink in de door u ontvangen e-mail(s) te klikken of door contact op te nemen met de afzender van de berichten. Uw gegevens worden vanaf het moment van afmelding niet meer gebruikt.

Uw gegevens zijn veilig

Zowel Follow Up Manager als haar gebruikers / klanten zullen uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met uw persoonlijke gegevens. De locatie(s) waarin uw gegevens zijn opgeslagen worden zeer secuur beveiligd met de modernste technieken.

Mocht u desondanks het vermoeden hebben dat er niet zorgvuldig en vertrouwelijk wordt omgegaan met uw gegevens, verzoeken wij u contact op te nemen met de desbetreffende gebruiker / klant of met Follow Up Manager.

In geval wijziging van onze privacy policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Contact

Indien u vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van de privacy policy, verzoeken wij u contact op te nemen met Follow Up Manager. Klik hier voor het contactformulier.